Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μεταλλικά Τραπέζια

Μεταλλικά Τραπέζια
Αφοί Κίτσα Τα 5 Αδέρφια | Μοναστηριακά Τραπέζια, Μεταλλικά Τραπέζια & Έπιπλα Ημαθία


Η επιχείρησή μας “Αφοί Κίτσα Τα 5 Αδέρφια" η οποία εδρεύει 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια στο νομό Ημαθίας, με μεράκι και φαντασία κατασκευάζει μοναδικά τραπέζια μοναστηριακού στιλ από ξύλο και μέταλλο.

Κατασκευάζουμε τραπεζάκια από ξύλο και μέταλλο, άψογης αισθητικής, ιδανικά για το σαλόνι, τον κήπο και τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα τραπέζια που κατασκευάζουμε μπορούν να δώσουν στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ. Η ποιότητά τους είναι εξαιρετική και σας τα προσφέρουμε σε οικονομικές τιμές.

Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

 


Αφοί Κίτσα Τα 5 Αδέρφια | Κατασκευές Μοναστηριακών Τραπεζιών Επίπλων
28ης Οκτωβρίου, Αλεξάνδρεια / Ημαθία
Τηλέφωνο: 2333053093 | Κιν: 6981120169, 6973721171
 

Ξυλουργικές Εργασίες Ημαθία, Κατασκευές Επίπλων Ημαθία, Τραπέζια Μοναστηριακού Τύπου Ημαθία, Τραπέζια Μοναστηριακού Τύπου Αλεξάνδρεια, Φθηνά Τραπέζια Μοναστηριακού Τύπου, Κατασκευές Τραπεζιών Μοναστηριακού Τύπου, Μοναστηριακά Τραπέζια, Τραπέζια Σαλονιού Μοναστηριακού Τύπου, Σαλόνια από Ξύλο και Μέταλλο, Κατασκευές Επίπλων Ημαθία, Ξύλινα Τραπέζια Ημαθία, Τραπέζια Ημαθία, Τραπέζια για Επαγγελματικούς Χώρους Ημαθία, Τραπέζια για Ξενοδοχεία Ημαθία, Τραπέζια για Καφετέριες Ημαθία, Τραπέζια Κήπου Ημαθία, Μοναστηριακά Τραπέζια